Met dit zwoele weer zijn er wel betere dingen te doen dan zo’n 30 uur in een warm lokaal te zitten, maar GameSnack doet dit met een nobel doel: het wereldrecord horror gaming verbreken !

Men neme 3 GameSnack redacteurs, 3 pc’s, 1Dead Island Riptide game en 30u bloed, zweet en tranen. Voeg daarbij een Guinness Book of Records record en een hoop of gein en onzin en je weet waarvoor GameSnack het doet.

De mensen van Gamebox waren zo vriendelijk om ons hun lokaal en uitrusting ter beschikking te stellen, Any, Indy en Tom zijn zo gek om hun vrije tijd op te offeren aan deze recordpoging (tesamen met Jef en Nico die voor logistieke en morele ondersteuning zorgen). De mensen van Laughing Jackal, Konami, Deep Silver, Turtle Beach en Ubisoft zorgen voor enkele toffe prijzen die je kan winnen.

Na de nodige aansluitingen te maken en dingen uit te testen staat iedereen klaar voor de start van deze te gekke marathon. Tom heeft zijn witte sloefkes speciaal opgespaard voor dit event, Andy heeft de frigo van zijn moeder geplunderd voor lekkere slaatjes, Indy heeft zijn superlenzen ingedaan om een uitstekend zicht te hebben op zijn (spel)omgeving en de jongens gaan ervoor.

Hoe langer ze spelen, hoe spannender het zal worden en jij kan het ter plaatse in Antwerpen of via livestreaming volgen om hen aan te moedigen.

Gamebox is gelegen te Antwerpen, Oudaan 14.

 

No more articles