In deze zondagse rubriek willen we wekelijks de gamer zelf betrekken. Zo trekken we zelf op pad om lukraak een willekeurig persoon uit het publiek te trekken en hiermee een kort interview te houden. De eerste weken focussen we ons op de GameSnack crew, zodat jullie het hele team kunnen leren kennen. 

Deze snack etende redacteur was één van de eersten die het GameSnack team wist te vervoegen en heeft zich opgewerkt tot een volwaardige redacteur. Tijdens zijn sollicitatie hadden we een beetje twijfels over hem, en deze twijfels werden nog groter naarmate we zijn testopdracht waren aan het doornemen. Zijn opdracht bestond er in om een review te schrijven over zijn favoriete game, wat op dat moment Call of Duty: Modern Warfare 3 was. Maar toen we zijn uiteindelijk resultaat begonnen te verbeteren, waren we niet al te enthousiast: hij had in totaal 29 fouten, zijn grammatica was niet goed en hij legde totaal geen details uit.

Waarom hebben we hem dan in godsnaam aangenomen? Omdat we zeker waren dat hij kon groeien, mits hij de juiste opleiding van ons kreeg. We hebben hem veel artikels laten schrijven, waaronder ook veel testreviews, en in een mum van tijd is deze jonge redacteur een stevige aanwinst voor de GameSnack redactie!

Indy verzorgt, naast het dagelijkse gamenieuws, de zondagse rubrieke ‘Games in kaart gebracht’ en vanaf deze week komt hij zelfs met een nieuwe rubriek op de proppen: Appsnack van de week! En omdat we zo tevreden zijn over deze snacker, gaat het niet lang meer duren vooraleer hij zijn eerste officiële reviewexemplaar in zijn gamerhandjes mag houden! Hij heeft het meer dan dik verdiend!

Natuurlijk komt ook Indy niet onder ons gamer interview uit en hebben hem we deze week eens stevig aan de tand gevoeld! Wil je meer weten over Indy’s gaming leven? We hebben het even voor je uitgevist!

De vragen rondom snacker Indy

Wanneer speelde u uw eerste game? Welke game was dat?
Op het feest van mijn 1ste communie kreeg ik een GameBoy toegestopt. Daar volgde in een later cadeautje Pokémon Blue op.

Wat was uw eerste console?
Mijn eerste console was de GameBoy Advance.

Wat is uw favoriete game?
Mijn favoriete game is vaak diegene die ik op moment van spreken aan het spelen ben. Maar één van de games die ik het vaakst speelde, was toch Tony Hawk: Pro Skater 3.

Wat is uw favoriete console?
Mijn favoriete console was toch de Xbox, ik vond het dan ook jammer toen die de pijp aan Maarten gaf.

Wat is uw laatst aangekochte game?
Mijn laatste aankoop was de Limited Edition van Dark Souls, nogal een geluk dat ik meerdere controllers heb.

Hoeveel games heeft u ongeveer en voor welke console(s)?
40 voor mijn PS3, 7 voor mijn PSP, een 5-tal games voor de PC en een 20-tal games voor mijn GameBoy.

Wie is uw favoriete ontwikkelaar? En uw favoriete uitgever?
Ik heb hard getwijfeld tussen Bethesda en Valve, maar ik denk dat ik toch maar voor Bethesda ga. Hun games leveren mij altijd uren, dagen of zelfs maanden speelplezier.
Een favoriete uitgever heb ik niet echt.

Wat is uw favoriete snack tijdens het gamen?
Tijdens het gamen eet ik niet, ik vind niets irritanter dan spelen met een vettige controller of keyboard.

Wie is uw favoriete gamepersonage?
Dit is zeker en vast Ezio Auditore Da Firenze.

Waarom precies dit personage?
Ik vind dat hij een geweldig herkenbaar karakter heeft, houdt van de vrouwen, is eervol en heeft enorm veel liefde voor zijn familie en vrienden.

Heeft dit personage ook een bepaalde invloed op uw karakter?
Niet dat ik weet, of ik moet al eens onbewust een gebouw beklommen hebben.

Heeft u ook een favoriete gamebabe?
Dit is zonder enige twijfel Chloe Frazer uit Uncharted 2 en 3! Zwart haar, avontuurlijk en een wijf met ballen, wat wilt een gamer nog meer?!

Welke rol spelen games in uw leven?
Games zijn mijn persoonlijke psychiatertjes: de manier om na een slechte dag stoom af te blazen of om mijn woede op af te reageren. Natuurlijk ook om mij gewoon met iets bezig te houden.

Gaat u naar game-events? Indien ja, welke en hoe vaak?
Nee, hoe graag ik dit ook zou willen doen, ik mag of niet binnen, of ik kan er niet naartoe gaan.

Hoelang speelt u gemiddeld per week?
Ik speelde bijna constant, maar sinds ik voor GameSnack schrijf is dit toch teruggeschroefd naar een uurtje per dag. Het dagelijks gamenieuws moet uiteraard ook aangevuld worden.

Hoe vindt u het gemiddelde niveau van games tegenwoordig? Beter of slechter dan de games van vroeger?
Mijn ervaring met games reikt niet verder dan een goede 10 jaar, maar vergeleken met vroeger vind ik dat games steeds korter aan het worden zijn. Wat natuurlijk zeer jammer is.

Als u iets kon veranderen aan de huidige game-industrie, wat zou dit dan zijn?
De steeds korter wordende singleplayers en het sterven van hoofdpersonages. Hoe leuk men dat ook kan vinden, ik vind het altijd te jammer om een avontuur te beleven om daarna de man/vrouw te zien sterven waarmee je enkele uren gespeeld hebt.

Heeft u een eigen gaming ruimte/hoekje?
Voor mij is dit simpelweg mijn kamer met een kleine 35” tv of mijn bureau met een nog kleinere 19” monitor.

No more articles