Dat de nieuwe PlayStation 4 ook een aantal sportgames heeft op het moment van release, tonen we jullie graag met onderstaand overzicht:

NBA 2K14

Hou jij van basketbal, er goed uitziende graphics en sterke gameplay? Dan is NBA 2K14 zeker iets voor jou. King James, beter gekend als Lebron James is ook virtueel “The Greatest” en dat willen ze bij 2K extra benadrukken. Misschien vind je deze uitgesproken legende maar niets, maar geen probleem! Er is nog altijd een goed uitgedachte carrière modus waar het lot in jouw handen ligt en je kan uitgroeien tot een rijzende ster.

FIFA 2014

Bij het horen van FIFA denken velen ongetwijfeld aan “Lionel Messi”. En waarom ook niet? Hij wordt immers de beste voetballer ter wereld genoemd. Dat is ook EA-Sports niet ontgaan. Ook deze keer staat hij op de cover van EA Sports te pronken. Gamers kunnen nu zelf in de voetsporen van deze profeet treden. Met het kopen van FIFA 14 doe je zeker geen slechte zaak.

NBA Live 14

Na jaren van afwezigheid keert EA terug met een nieuwe NBA Live. Het spel kreegt het eerder al zwaar te verduren. We hebben er lang op moeten wachten, maar NBA 2K14 lijkt nu eindelijk concurrentie te gaan krijgen. Hopelijk kan Cleveland Cavaliers sterspeler, Kyrie Yrving, het tij doen keren.

Madden NFL

American Football wordt alsmaar populairder. Wij moeten jullie dan ook niet vertellen hoe episch deze franchise in Amerika wel niet is.
EA Sports levert met de nodige dosis aan drama, verdriet en pijn een goed ogende game. Deze elementen komen met de PlayStation 4 zeker tot hun recht. Kortom, genoeg redenen om zelf het spel eens uit te proberen.

Need for Speed: Rivals

Gamers gebruiken Need For Speed al jarenlang als geldig excuus om hun innerlijke demonen de vrije loop te laten. Gamers kunnen ongestraft voorbijgangers provoceren, alhoewel we ongestraft toch wel moeten nuanceren. Want zo zullen getunede politiewagens je het leven zuur maken, bij het meermaals overtreden van wetten.

No more articles