Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

 21 mei

Worms: The Revolution Collection (Team 17 Software – Mastertronic) voor Xbox 360

Wat gebeurt er als je de twee succesvolste Worms-games, Worms Revolution en Worms 2: Armageddon, bij elkaar zet en voor elk drie DLC-pakketten bijvoegt? Dan zit je met Worms: The Revolution Collection. 18 jaar na hun ontstaan wurmen deze gewelddadige kruipers zich met een aantal aanpassingen en verbeteringen tegenover het origineel in je Xbox 360 om daar nooit meer uit te geraken.

 22 mei

Call of Juarez: Gunslinger (Techland – Ubisoft) voor XBLA, SEN en PC

Na het matige CoJ: The Cartel, dat een uitstapje naar het hedendaagse NY en Mexico maakte, pikt ontwikkelaar Techland de draad weer op in het Wilde Westen van weleer. Beleef de legendarische en gewelddadige reis van een gewetenloze premiejager die een van de beruchtste schurken van het Wilde Westen op het spoor is. Tijdens deze spannende zoektocht ontdek je de verborgen waarheid achter de grootste legendes van het Wilde Westen.

Dead or Alive 5 plus (Team Ninja – Tecmo Koei) voor PS Vita

Nadat de game eerst furore maakte op Xbox 360 en PS3, kunnen PS Vita gamers eindelijk ook aan de knoppen zitten en de bikini-dames hun dodelijke moves laten uitvoeren. Deze versie heeft nieuwe trainingsmogelijkheden om aanvallen te oefenen (Command Training, Combo Challenge,) zodat je als gamer je echt kan focussen op die speciale techniek. Naast de normale controleknoppen zijn in deze Plus versie ook een aantal touchscreen moves mogelijk. De gevechten worden dan vanuit first person standpunt bekeken.

Fast & Furious: Showdown (Firebrand Games – Activision) voor Xbox360, PS3, PC, Wii U en N3DS

Fasten your seatbelts, want het Fast & Furious team is in de stad en vertelt, in coöperatie met de te verwachten film Fast & Furious 6, over de verhalen van de vorige vijf films.

Hoofdtaak: een internationale en gevaarlijke bende gangsters stoppen. Wissel van rol en wordt bestuurder, stuntman, tacticus of gunman in de snelste wagens van het moment. Dit is mogelijk in single player of in coöp-mode en de afzonderlijke Challenge Mode werkt met online Leaderboards zodat er keuze genoeg is wat en hoe je wil gamen.

GameSnackBE-Fast-&-Furious-Showdown-Featured-01

 24 mei

Donkey Kong: Country Returns (Monster Games Inc. – Nintendo) voor N3DS

Na een start op de Wii is deze Donkey Kong: Country Returns ook op de N3DS beland. Als de Tiki Tak Tribe een poging doet om Donkey Kongs bananen te stelen, schiet deze, samen met zijn maatje Diddy Kong, in actie om zowel zijn bananen als de bewoners van zijn thuisplaats te redden.

We hopen dat er een game naar je smaak tussenzit!

No more articles