Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

29  mei:

The Night of the Rabbit (Daedalic Entertainment – Rondomedia) voor PC.

De jonge Jeremiah Hazelnut droomt ervan om een magiër te worden en alles over magie te leren. Tijdens de laatste dagen van zijn zomervakantie komt deze droom uit. Uit het niets verschijnt er een netjes gekleed konijn dat Marquis de Hoto noemt. Deze langoor neemt Jeremiah mee naar een betoverde realiteit. De achtergronden en karakters die deze speciale wereld omvatten, werden met de hand getekend en omgezet in HD-graphics.

Wonderbook: Diggs Nightcrawler (London Studios – Sony Entertainment System) voor PS3

Diggs Nightcrawler, een nieuwe kindergame voor het Wonderbook accessoire van de PS3, verhaalt de zoektocht van jazzy aardworm detective Diggs naar de waarheid achter de val van Humpty Dumpty. Met een leuke film noir achtergrond, toffe deuntjes en met behulp van het Wonderbook, lossen kinderen al spelenderwijs het mysterie op en verkennen ze de straten van Library City.

31 mei 

Fuse (Insomiac Games – Electronic Arts) voor Xbox 360 en PS3

De leden van het vierkoppige Overstrike 9 team moeten voorkomen dat de criminele Raven Corporation zijn handen kan leggen op een buitenaardse substantie, genaamd Fuse. Iedere speler van het rebelse team heeft specifieke kennis en wapens, en zaak is om in co-op deze combinaties tot hun recht te laten komen. Verwacht een shooter en Alien invloeden waarbij je gebruik maakt van energieschilden, Warp rifles, cloaking devices en nog heel wat fun stuff om de vijanden mores te leren.

Grid 2 (Codemasters Unlimited – Namco Bandai) voor Xbox 360, PS3 en PC.

Racen tegen de AI of tegen je kameraden door tal van wereldlocaties, in één van de voertuigen van de laatste vier decades, gebruik makend van een “True Feel” schakelsysteem om dan een perfecte drift uit te voeren en hoog te scoren, zijn enkele mogelijkheden die Grid 2 aan de ware racesportsfan biedt.

Painkiller: Hell and Damnation (The Farm 51 – Nordic Games) voor Xbox 360 en PS3.

PC-gamers die sinds oktober 2012 de game hebben, weten hoe het aanvoelt om van begin tot einde ontelbare monsters om zeep te brengen in deze First Person Shooter. Nu krijgen ook de consolegamers te kans om in de huid te kruipen van Daniel Garner, een man die niets te verliezen heeft na de dood van zijn vrouw. Hij gooit het op een akkoord met de duivel: als hij deze laatste 7000 zielen kan aanbieden, dan wordt Daniel met zijn vrouw herenigd  Met een arsenaal aan wapens (Painkiller, Soulcatcher, de Small Sucking Gun) slaat hij aan het verzamelen.

We hopen dat er een game naar je smaak tussenzit !

No more articles