Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

 11 juli

Toki Tori 2 (Two Tribes – Capcom) voor PC

Toki Tori 2 heeft al een release op de Wii U achter de rug begin april en nu is het de beurt aan de PC-gamer om deze gekke kip door de diverse puzzels en avonturen te loodsen. Met de hulp van de vreemde schepsels, die je met een stomp of gefluit kan aanporren om je te helpen, probeer je zo de thuiswereld van dit geel figuurtje te beschermen.

 12 juli

Civilisation V: Brave New World (Firaxis Games – 2K Games) voor PC

Dit is het tweede uitbreidingspakket van Sid Meier’s Civilization V en voegt een grote hoeveelheid nieuwigheden toe aan dit populaire strategiespel. Negen nieuwe facties, nieuwe ideologieën, nieuwe wereldwonderen en twee nieuwe scenario’s worden hier aangeboden. Aan jou om deze optimaal te benutten.

Dynasty Warriors 8 (Omega Force – Koei) voor Xbox 360 en PS3

Dynasty Warriors gaat al een hele tijd mee en in deze achtste wordt er veel aandacht besteed aan de Story Mode. De verhalen van de koninkrijken Wei, Wu, Shu en Jin worden gevolgd, tezamen met de verhalen van nieuwe karakters en een diepere kijk op de Romance of the Three Kingdoms. En misschien leuk voor de die-hards is de nieuwe “What If?”-scenario’s: wat zou er gebeuren als beroemde karakters van de vorige tijdsperiodes het hadden overleefd?

Mario & Luigi: Dream Team (Alpha Dream – Nintendo) voor N3DS

Mario en Luigi beleven het avontuur van hun dromen in een hilarische RPG die acties in de wakkere wereld en in de dromen van Luigi combineert. Deze keer is Mario’s broertje Luigi de held in zijn dromen en van dromen heb je immers niets te vrezen. Door het oplossen van puzzels en door Mario die zijn broer plaagt in zijn slaap, worden Luigi’s dromen door elkaar geschud.

 We hopen dat er een game naar je smaak tussenzit !

No more articles