Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

 

 16 juli

 

Mamorukun Curse (Gulti – UFO Interactive Games) voor PS3

Deze shoot ‘em up arcade game werd reeds in Japan uitgegeven en nu kunnen de PS3 fans van dit genre de game via digitale download verkrijgen. Jij bent Mamoru en door te scrollen schiet je alles aan flarden. Door gebruik te maken van een curse bom kan je vijandelijke kogels vernietigen en deze beïnvloeden, zodat je nog meer punten kan scoren.

R.I.P.D.: The Game (Old School Games – Atlus) voor XBLA, PSN en PC

Deze game is het aanvullend broertje van de film die de komende week uitkomt en heeft als bron een comic-reeks. Je neemt als overleden wetsdienaar je pistolen ter hand om, samen met je collega in online co-op, dode boeven definitief naar het hiernamaals te sturen. Leuke side-kick is het wedsysteem waarbij je kan wedden wie de beste diender is, wie het langste recht blijft staan en nog een aantal andere uitdagingen.

Shin Megami Tensei IV (Atlus – Atlus) voor N3DS

Deze 3rd person RPG draait rond de Samurai, legendarische beschermers van het Oosterse Koninkrijk Mikado. Jij bent een nieuwe Samurai die het domein moet beschermen tegen een groeiend leger van Demonen, de Zwarte Samurai moet zoeken en je eigen pad moet kiezen om het verhaal tot een goed einde te brengen.

 18 juli

De Smurfen 2 (Ubisoft Montreal – Ubisoft) voor Xbox 360, PS3, Wii en Wii U

Deze Smurfen 2 is een actie-avonturenplatformer die grotendeels het verhaal van de tweede Smurfenfilm volgt. Jij kan kiezen in welke van de 9 Smurfenrollen je stapt: iedere Smurf heeft zijn eigen kracht en samen met 4 anderen speel je in locale multiplayer om de Smurfin uit de handen van de boze Gargamel te redden. Er zijn 6 verschillende spelomgevingen: Smurfendorp, New York City, Parijs, … zodat je een stukje van de wereld ziet.

 We hopen dat er een game naar je smaak tussenzit !

 

 

No more articles