Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

23 juli

Pikmin 3 (Nintendo) voor Wii U

Jij bestuurt drie ontdekkers en een leger schattige Pikmin bij een ware overlevingsstrijd. Door de unieke eigenschappen van de verschillende soorten onder de Pikmin in te zetten, kan je puzzels oplossen, gevaarlijke roofdieren bevechten en voedsel verzamelen om de uitgeputte thuisplaneet van de ontdekkers te redden. De game wordt vooral voor de prachtige graphics geprezen.

25 juli

Prince of Persia: The Shadow and the Flame (Ubisoft) voor mobiele apparaten

Een nieuwe editie in de gekende Prince of Persia-serie, maar deze keer voor de iPad, iPhone, iPod Touch en Android-apparaten. In deze game ga je verder waar PoP Classic in 1993 stopte. Deze game heeft controls en visuals die zijn aangepast aan touchscreens en je kan achievements vrijspelen via sociale media. Voor de prijs van €2,69 mag je het zeker niet laten.

 

 26 juli

New Super Luigi U (Nintendo) voor N3DS en Wii U

Luigi speelt zijn eerste hoofdrol in een platformspel. Luigi’s vaardigheden, waaronder zijn bekende hoge sprong en unieke sliding, kan je gebruiken in meer dan 80 nieuwe levels in deze wereld, maar je krijgt slechts 100 seconden om ieder level af te werken. Iedereen die New Super Mario Bros U al in zijn bezit heeft, kan New Super Luigi U vanaf 20 juni downloaden als aanvullende content voor het spel. En dan vanaf 26 juli is in de winkel ook een versie van New Super Luigi U content verkrijgbaar als een losstaande, verpakte versie.

We hopen dat er een game naar je smaak tussenzit !

No more articles