Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

 Releases 29 juli

Castlestorm (ZEN Studios – ZEN Studios) voor Xbox360, PS3, PC

Twee tegenstrevende kastelen bekampen elkaar en iedere kant heeft een opklapbaar kasteel en verdedigingswerken dat de andere partij kan aanvallen. Per level verschilt het doel, maar het voornaamste is dat je het vijandelijk kasteel en de troepen vernietigd met een projectiel. Heb je een snelle, maar vaste hand, dan vuur jij de meeste accurate schoten af en ligt je tegenstrever sneller in puin.

Releases 30 juli

Consortium (Interdimensional Gaming) voor PC

een verhalende first person RPG die zich afspeelt 45000 voet hoog in de lucht en 30 jaar in de toekomst. Stap in de voetsporen van de machtige Consortium Bishop en toon je kracht als machtigste vredesbrenger. Jouw acties beslissen hoe het verhaal verdergaat.

Heroes of the Loot (Orange Pixel) voor PC en mobiele toestellen

Dit boevenverhaal zit vol met kerkers die net dat tikkeltje anders zijn en een sneller arcade gevoel meegeven. Aangezien elke dungeon willekeurig wordt gecreerd, zit je altijd met vers spelmateriaal.

Realms of Arkania: Blade of Destiny HD (Crafty Games – UIG Entertainment) voor PC

De Realms of Arkania-serie is al een oudgediende in de RPG’s voor PC en deze titel is een getrouwe remake van het 1992 origineel die je nu in full HD kan spelen.

Whispering Willows (Night Light Interactive) voor PC, Mac, Ouya

Deze horror puzzle game heeft een donker verhaal met mooie 2-D beelden en beklemmende melodien die je emotioneel kunnen raken. Je neemt de rol aan van het jonge meisje Elena terwijl ze op zoek gaat naar haar vermiste vader. Maak je de erfenis van haar krachten eigen om astrale projecties en andere etherische vermogens te gebruiken tijdens het oplossen van de puzzels.

 Releases 31 juli

Cloudberry Kingdom (Pwnee Studios – Ubisoft) voor XBLA, PSN, Vita, Wii U

Cloudberry Kingdom is het land waar alle helden naartoegaan als ze sterven en het is de plaats waar Bob wil zijn. Helaas moet hij eerst terugkrijgen wat hij jaren geleden kwijt is geraakt, vooraleer hij zijn plaats kan opeisen in Cloudberry Kingdom. Spring en ontwijk door ontelbare levels op jouw laatste missie.

PixelJunk Monsters Ultimate HD (Double Eleven) voor Vita en PC

Deze tower defense game is een deel van de PixelJunk Bundle. Jij neemt je rol op als Tikiman en verdedig je hut vol hulpeloze baby’s tegen de golven van aanstormende monsters.

Rise of the Triad (Interceptor Entertainment – Apogee Software) voor PC

Jij bent lid van H.U.N.T, het High Risk United Nations Task Force, waarbij je één van de vijf rollen voor je rekening neemt. Elke rol heeft een andere speelstijl en -kracht die jou doorheen de 20 levels van deze single-player loodsen.

 

Releases 1 augustus

Call of Duty: Black Ops II – Vengeance (Treyarch – Activision Blizzard) voor PC

Deze recentste DLC voor de PC bevat vier nieuwe multiplayer maps, de terugkeer van een MP classieker, een bonus Zombies wapen (de Ray Gun Mark II) en een nieuw Zombies hoofdstuk.

March of War (Isotx Inc) voor PC, MAC, iOS en Android

Een free-to-play turn-based strategy MMO met episodes die je over alle platformen heen kan verderspelen. Als je je aansluit voor de strijd, dan ontvang je een gratis Welcome Pack.

 We hopen dat er een game naar je smaak tussenzit !

No more articles