De Kerstvakantie is begonnen, dus extra tijd om de games die je het afgelopen jaar gekocht hebt te spelen. Wij kijken wat er de komende week te verkrijgen is.

24 december

Halo: Spartan Assault (343 Industries-Microsoft Game Studios) voor Xbox One

Oorspronkelijk is dit een game voor Windows 8 en Windows Phone 8, maar sinds vorige week is deze ook beschikbaar voor Xbox 360 en nu dus voor Xbox One. De game speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Halo 3 en Halo 4. In dit hoofdstuk van de Halo-reeks ontdek je de eerste missies van het Spartan Ops programma. Je duikt dieper in de achtergrond van de Human-Covenant oorlogen. Speel als Commander Sarah Palmer of Spartan Davis; aan boord van de UNSC Infinity.

26 december

CastleStorm (ZEN Studios) voor Wii U

Een actiespel, een schietspel, een strategisch spel én een grappig spel: dat en nog veel meer is CastleStorm. Laat je ridder(s) het opnemen tegen de woeste Vikings en hun demonen en hellehonden, bestorm hun kastelen en bouw jouw burchten zo stevig mogelijk zodat ze de vijandelijke aanvallen het langste doorstaan. Trek ten strijde in realtime en maak gebruik van middeleeuwse artillerie, een intimiderende grondaanval en krachtige toverspreuken. Maar pas op voor stakende soldaten, gehoornde Vikings en strijdtrompetten! Te downloaden in de Nintendo eShop.

Edge (Two Tribes) voor N3DS

Deze platformgame in ware retrostijl geeft jou directe besturing over een kubus en zo rol je je weg doorheen de tientallen spellevels. Zoek naar alle prisma’s en verbeter je tijden met sluiproutes. De soundtrack haalt zijn inspiratie uit de klassieke 8-bit-muziek en het gevoel dat je in een arcadehal zit, is merkbaar. De game kwam deze zomer uit op Steam en is nu in de Nintendo eShop te downloaden.

Niet zoveel games dus, maar er zullen nog meer dan genoeg games in 2014 releasen. Geniet alvast van deze week!

No more articles