Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

21 oktober

Warface (Crytek Studios-Nexon Inc.) voor PC

In de nabije toekomst staat de wrede groep Blackwood erom bekend dat ze voor niets en niemand opzij gaan op hun tocht naar winst. Enkel Warface, een elitegroep van ex-soldaten kan hen stoppen. Je kan zowel de Blackwood groep bevechten in Co-op, of meedoen aan beide kanten in de Versus mode.

 22 oktober

Ethan: Meteor Hunter (Seaven Studio) voor PC

Doordat Ethan een meteoriet aanraakte, kan hij nu de tijd stilzetten. Tijdens de tocht doorheen drie verschillende werelden en 50 levels probeer je alle brokstukken van de meteoriet bijeen te zoeken.

23 oktober

Ethan: Meteor Hunter (Seaven Studio) voor PS3

Dead Trigger 2 (Madfinger Games) voor PC, iOS, Android

In deze first person zombie shooter kom je terecht in een alternatieve wereld, waar de mensen tegen zombies vechten voor het voortbestaan van de mensheid op aarde. De werkelijkheid hiervan wordt nog eens extra onderstreept doordat de game gebruikt maakt van de reële tijd.  Je kan zowel de plaatselijke Afrikaanse zombies bevechten als zombies in grote wereldsteden of in verafgelegen natuurgebieden.

Valhalla Knights 3 (K2-XSEED Games) voor PS Vita

Samen met je team kan je andere spelers uitdagen in een 7-vs-7 gevecht. Beheer je team en speel de zeven persoonlijkheden van Human, Elf, Hobbit, Dwarf, Nightmare, Beast en Machine uit in de optimale karakterclasse zoals Fighter, Mage, Prisoner, Thief, Priest, Akatoki en Archer. Als daarbij ieder karkater ook nog eens acht actieve en vier passieve skills hebt, dan weet je dat je wel wat werk voor de boeg hebt om je ideale team samen te stellen.  De game gebruikt een real-time battle systeem waardoor het karkater dat jij bestuurt de anderen kan aansturen.

25 oktober

Batman: Arkham Origins (WB Games Montreal-Warner Bros. Interactive Entertainment) voor Xbox 360 en PS3

In deze prequel van de serie krijg je een jonge ongepolijste Batman voor de kiezen. Hij moet zijn weg zoeken in een uitgebreide Gotham City terwijl hij een zwaarwichtige beslissing moet nemen. Terwijl het verhaal zich ontvouwt, worden belangrijke bondgenootschappen gesmeed en relaties begonnen.

[Update] Wii U, PC en 3DS versie werd uitgesteld tot 8 november.

Batman: Arkham Origins Blackgate (Armature Studio-Warner Bros. Interactive Entertainment) voor N3DS, PS Vita

Deze 2.5D game brengt voor het eerst de Batman avonturen naar de handhelds en is tegelijkertijd ook een begeleidende game voor de consoleversies, waarin je meer details krijgt over het verleden van the Dark Knight.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 (Cyberconnect2-Namco Bandia Games) voor Xbox 360, PS3, PC

In deze epische Naruto game herbeleef je de 4de grote Ninja War, overwin je gargantuan Tailed Beasts in memorabele gevechten en kan je het zowel online als offline tegen je vrienden opnemen. Een bijkomend hoofdstuk vertelt meer over Itachi’s bedoelingen om de verboden Reanimation techniek te ontsluieren en in 100 nieuwe missies kan je duchtig loos gaan.

WRC: FIA World Rally Championship 4 (Milestone-Bigben Interactive) voor Xbox 360, PS3, PC, PS Vita

De editie van dit jaar bevat alle wedstrijden van het seizoen 2013, compleet met alle WRC teams en coureurs in de opnieuw ontworpen carrièremodus. Enkele van de features dit jaar zijn nieuwe licht- en weerseffecten afhankelijk van de race en een gloednieuwe carrièremodus, waarmee de speler echt in de huid van de coureur kan kruipen. Realisme en diepgang zijn twee van de belangrijkste pijlers van de game, met indrukwekkende 3D-omgevingen en een HDR-systeem waarmee de beste in-game prestaties kunnen worden neergezet.

Rocksmith 2014 (Ubisoft Studios-Ubisoft) voor Xbox 360, PS3, PC

En ook deze game is er één die jaarlijks terugkomt met meer en betere items. Met 50 nieuwe songs, jamsessies waarbij een virtuele band dynamisch op jouw getokkel reageert, een volledigDDS  aanpasbare Riff repeater en nog vele andere leuke dingen is het een hebbeding voor gitaarliefhebbers. Rock On!

That’s all for this week, maar we hopen dat je hiertussen wel een game naar je zin zal vinden.

No more articles