Gezellige avond in de cinema? Neem deel en win 3x The Huntsman: Winter’s War Duoticket. Verhoog je kansen door alle acties te voltooien, good luck!

[gleam url=”https://gleam.io/Runek/the-snow-white-chronicles-duoticket”]Win 3x The Snow White Chronicles Duoticket [/gleam]

Bij afloop selecteren we uit de deelnames drie willekeurige winnaars en worden de tickets per post bezorgd.

The Snow White Chronicles

Theron schittert als boze Heks Ravenna, die haar goedaardige zus Freya (Blunt) verraadt met een onvergeeflijke daad: ze belet Freya om lief te hebben en maakt hiermee een ijzige kracht in haar los. Hierdoor brengt de ijskoningin tientallen jaren door in een afgelegen paleis in het Noorden en  leidt ze een leger van jagers op om haar te beschermen. De enige regel  waaraan de strijders zich moeten houden is dat ze zich niet mogen open stellen voor liefde.

Terwijl een strijd om de macht escaleert tussen de twee koninginnen, komt Freya’s beste jager Eric (Hemsworth) tussen hen te staan. Samen met zijn naaste strijder Sara (Chastain) – de enige vrouw die ooit zijn hart heeft veroverd – moet Eric Freya helpen haar zus te verslaan… of de kwaadaardige Ravenna zal eeuwig heersen.

Releasedatum: 20 april

Trailer

No more articles